Kiting, vandring, snorkling, chilla, äta glass, campa, surfa, besöka stränder och städer i flera dagar i sträck; VET! Detta måste vara en jäkla sommar. Men vänta lite… glöm inte dina gröna amigos! För många är sommarmånaderna de svåraste månaderna för att hålla sina gröna amigos vid liv. Semester och alltför många frestande utflykter gör att det är svårt att ta hand om dina gröna amigos. Känns det igen? Tänk om jag kunde berätta att vi har hittat den perfekta växtmatchen för dig? Våra feta växter! De är riktiga soldyrkare och kräver lite vatten, så du och dina gröna amigos kommer båda att få en fantastisk sommar! Möt Pablo, Vera, Kami och Sunny.

 

Pablo – Peperomia Obtusifolia
Den brasilianska Pablo är en riktig livsnjutare och en lugn gäst. Förutom att han kan ta hand om ditt hus i några veckor utan att bli omhändertagen, tar han lätt bort det skadliga ämnet formaldehyd från luften och skadar inte en fluga själv. Bra företag!

Skötsel av Peperomia Obtusifolia
Pablo är inte nöjd med mycket, han behöver lite vatten och lite solljus. Under sommarmånaderna gillar den att få lite växtnäring en gång i månaden. Med sina roliga, lockiga blad och sin ljusgröna färg kommer den att göra dig och ditt hem lite gladare och gladare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *